tickets kopen voor newborn plaza?

Als fotograaf ben je vaak op je "eilandje" aan het werk. Het shooten, bewerken en het contact met je klanten slokt vaak zoveel tijd van je op, dat je er meestal niet aan toe komt om even een dagje voor jezelf te nemen. Gun jezelf een break.

Een dag waarin je weer even kan opladen op fotografie niveau, een dag vol kennis & inspiratie!

 Een dag onder gelijkgestemde met dezelfde passie als jij. Ga  netwerken of ga lekker in de pauze even shoppen bij de shops. Scoor gelijk een nieuwe mooie stylingset voor je volgende shoot!

Dit is jouw dag! Enjoy.


Voor ambitieuze fotografen met passie

Over Newborn plaza

Het Educatieve event voor ambitieuze fotografen

Newborn Plaza

Tickets kopen

 ticket kopen 

Gezellige dag vol inspiratie

 Inclusief simpele lunch & koffie en thee

Toegang tot het shop gedeelte

All in 1 prijs: toegang tot alle 6 sprekers

De ticketverkoop begint op 21 februari 2021 om 21:00 uur.

1 ticket geeft toegang tot het hele event inclusief alle  sprekers, demo's en het shop gedeelte.

Het ticket voor al deze waanzinnige sprekers is 199 euro ex BTW. 

Hoe kan ik een ticket kopen?

Yesssss!!

€199

koop hier

Regulier Ticket

Als jij je registreert voor een ticket ontvang je na het invullen van het registratie formulier een bevestiging per mail. Hierna (binnen 24 uur) volgt een volgende mail waarin de link naar het klantportaal zit waar je de factuur voor het event kan betalen. Je kan deze factuur direct betalen via de iDEAL link.
Je registratie is pas officieel nadat jouw betaling binnen is.  Hierna ga jij op de VIP bezoekers lijst van Newborn Plaza en kan jij je gaan verheugen op het event! :)

Hoe koop ik een ticket?

Gekochte Tickets zijn niet restitueerbaar.
Kan je zelf door persoonlijke redenen niet komen naar het event? Dan ben je zelf verantwoordelijk om je ticket door te verkopen. 

Gaat het event niet door wegens corona maatregelen (Stel dat events weer verboden worden met meer dan 50 personen, maar daar ga ik in mei 2022 eigenlijk niet meer van uit) dan verschuift de Newborn Plaza datum door naar een nieuwe datum. Je ticket is dan geldig voor de nieuwe datum. Je wordt hier natuurlijk zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Je krijgt alleen je geld terug van je gekochte ticket als blijkt dat het event helemaal niet door kan gaan ivm te weinig verkochte tickets. Newborn Plaza heeft namelijk een minimum ticketverkoop nodig van 40 tickets om te kunnen draaien. Stel dat dit het geval zou zijn, dan krijg je hierover uiteraard bericht en krijg je het aankoopbedrag netjes terug gestort. Dit is niet meer van toepassing want deze 40 tickets zijn verkocht en het gaat sowieso door op 28 mei 2022!

De ticketverkoop start 21 februari 2022 met de "Early Bird" prijs van 175 euro ex BTW. Hier is maar een beperkte voorraad van aanwezig en inmiddels geheel uitverkocht!
Hierna is de reguliere prijs van 199 euro ex btw ticketprijs van toepassing.Wat kost een ticket

Ticketverkoop

Veelgestelde vragen