inschrijven newbornplaza nieuwsbrief?

Als fotograaf ben je vaak op je "eilandje" aan het werk. Het shooten, bewerken en het contact met je klanten slokt vaak zoveel tijd van je op, dat je er meestal niet aan toe komt om even een dagje voor jezelf te nemen. Gun jezelf een break.

Een dag waarin je weer even kan opladen op fotografie niveau, een dag vol kennis & inspiratie!

 Een dag onder gelijkgestemde met dezelfde passie als jij. Ga  netwerken of ga lekker in de pauze even shoppen bij de shops. Scoor gelijk een nieuwe mooie stylingset voor je volgende shoot!

Dit is jouw dag! Enjoy.


Voor ambitieuze fotografen met passie

Over Newborn plaza

Het Educatieve event voor ambitieuze fotografen

Newborn Plaza

Tickets kopen

nieuwsbrief

Gezellige dag vol inspiratie

 Inclusief simpele lunch & koffie en thee

Toegang tot het shop gedeelte

All in 1 prijs: toegang tot alle sprekers

1 ticket geeft toegang tot het hele event inclusief alle  sprekers, demo's en het shop gedeelte.Hoe kan ik een ticket kopen?

Gekochte Tickets zijn niet restitueerbaar.
Kan je zelf door persoonlijke redenen niet komen naar het event? Dan ben je zelf verantwoordelijk om je ticket door te verkopen. 

Gaat het event niet door wegens corona maatregelen dan verschuift de Newborn Plaza datum door naar een nieuwe datum. Je ticket is dan geldig voor de nieuwe datum. Je wordt hier natuurlijk zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Je krijgt alleen je geld terug van je gekochte ticket als blijkt dat het event helemaal niet door kan gaan ivm te weinig verkochte tickets. Newborn Plaza heeft namelijk een minimum ticketverkoop nodig van 40 tickets om te kunnen draaien. Stel dat dit het geval zou zijn, dan krijg je hierover uiteraard bericht en krijg je het aankoopbedrag netjes terug gestort.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor nieuwe ontwikkelingen


Wat kost een ticket

Ticketverkoop

Veelgestelde vragen